Προσφορά εξετάσεων προγεννητικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down από τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ

Gea_Iatriko

Εξετάσεις προγεννητικού έλεγχου σε ειδικές τιμές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, προσφέρει η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου.

 

Συγκεκριμένα, προσφέρεται η εξέταση αυχενικής διαφάνειας & PAPA στην προνομιακή τιμή των 90 ευρώ.

 

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους, στο τηλέφωνο                  210 6991200.

Μέσα από τη νέα προσφορά, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στοχεύει να αναδείξει τη σημασία του προγεννητικού ελέγχου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, στις 21 Μαρτίου, ο Δρ. Γιώργος Παπαϊωάννου, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Υπεύθυνος της Μονάδας Προγεννητικού Ελέγχου και Ιατρικής Εμβρύου στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ, δήλωσε: «Η πιο αξιόπιστη εκτίμηση του κινδύνου για το σύνδρομο Down είναι η υπερηχογραφική εξέταση της αυχενικής διαφάνειας, του ρινικού οστού και της ροής του αίματος στο φλεβώδη πόρο του ήπατος και στην τριγλώχινα βαλβίδα της καρδιάς. Οι μετρήσεις αυτές συνδυάζονται με τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος της μητέρας ενώ συνυπολογίζεται και η ηλικία της. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται στο πρώτο τρίμηνο της κύησης και ανιχνεύει προγεννητικά έως 95% των εμβρύων με σύνδρομο Down».