PHILIPS SONICARE PROTECTIVECLEAN: Η ΝΕΑ «ΕΞΥΠΝΗ» ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ΣΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ»!

Philips_logo
Philips Sonicare ProtectiveClean, την πρώτη «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένη την τεχνολογία BrushSync

Philips Sonicare ProtectiveClean, την πρώτη «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένη την τεχνολογία BrushSync

Η Philips παρουσιάζει τη νέα Philips Sonicare ProtectiveClean, την πρώτη «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένη την τεχνολογία BrushSync, η οποία χάρη στους αισθητήρες που διαθέτει, «ανιχνεύει» την υπερβολική πίεση που ασκείται κατά το βούρτσισμα και προειδοποιεί τον χρήστη να το προσαρμόσει, επιτυγχάνοντας έτσι τον ιδανικό καθαρισμό.

 

Philips190605_2Χάρη στον αισθητήρα πίεσης, την επιλογή μεταξύ 3 ρυθμίσεων έντασης και τον συνδυασμό με τις νέες ανταλλακτικές κεφαλές της Philips Sonicare, εξιδεικευμένες να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες -Λεύκανση, Καταπολέμηση της πλάκας, Φροντίδα των ούλων – οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ότι επιλέγουν το καλύτερο για τη στοματική τους υγεία.

 

Αυτό που κάνει τη νέα ProtectiveClean της Sonicare να ξεχωρίζει είναι ότι απλοποιεί αλλά και τελειοποιεί το βούρτσισμα. Αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα και βελτιώνει αποδεδειγμένα έως και 100% την υγεία των ούλων, χαρίζοντας ένα υγειές και πιο λευκό χαμόγελο. Επιπλέον η  τεχνολογία BrushSync με τις «έξυπνες» ειδοποιήσεις αντικατάστασης, «ενημερώνει» τους χρήστες μετά από τρεις μήνες χρήσης, μέσω φωτεινής ένδειξης στη λαβή, για να αντικαταστήσουν την κεφαλή της οδοντόβουρτσας.

 

Philips190605_3Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare ProtectiveClean περιλαμβάνει θήκη ταξιδιού και φορτιστή για να διατηρούν οι χρήστες την οδοντόβουρτσά τους φορτισμένη όπου και εάν βρίσκονται, για έναν ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό κάθε φορά.

 

Η Philips Sonicare, με τη νέα ProtectiveClean συνεχίζει να πρωτοπορεί και να φέρνει τις πιο καινοτόμες και εξελιγμένες λύσεις με στόχο τη βελτίωση όχι μόνο της στοματικής μας υγείας αλλά και της ποιότητας της ζωής μας.

 

Περισσότερα στο www.philips.gr ή στη σελίδα στο Facebook Philips Sonicare Greece