Πάνω από 500 συμμετέχοντες στο 17Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας. Την οργάνωση είχε η Alpha Public Relations

PanellinioFeatured

Με απόλυτη επιτυχία έληξαν οι εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής – Αγγειολογίας  στο οποίο συμμετείχαν  περισσότεροι από 500 σύνεδροι.  Φορέας του Συνεδρίου ήταν η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής  & Ενδαγγειακής Χειρουργικής . Την οργάνωση  του τετραήμερου συνεδρίου είχε αναλάβει η  Alpha Public Relations.

 

160 Έλληνες ομιλητές , 10 ξένοι ομιλητές, 24 συνεδρίες,  6 εκπαιδευτικά hands-on workshops, ένα διήμερο σεμινάριο ακτινοπροστασίας, με την συνεργασία της  Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας  και του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ , από το οποίο οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση επάρκειας γνώσεων ακτινοπροστασίας μετά από τις σχετικές γραπτές εξετάσεις , μία ημερίδα νοσηλευτικής και 28 εταιρείες χορηγοί, απετέλεσαν την «ραχοκοκκαλιά» του Συνεδρίου, και συνέβαλαν σημαντικά στην ενημέρωση των συμμετεχόντων .