ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

KEFI_logo

Το 4ο RUNBIKECARE θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

run_bike_care_A3_poster_outlines_edit_noO Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.»διοργανώνει και φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά το RUN – BIKE – CARE 2024 στο Ζάππειο και ώρα 09:00 – 12:00. Η εκδήλωση, που έχει γίνει πια θεσμός, γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου και θα δώσει και φέτος τη δυνατότητα σε όλες και όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους  στη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Συνδιοργανωτές και φέτος θα είναι ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Δήμος Αθηναίων.

Η φετινή δράση θα στηρίξει το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2018 και από τότε υλοποιεί δωρεάν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους, παρέχοντας ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη.

Ελάτε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στο Ζάππειο με ώρα έναρξης στις 09.00 και ώρα λήξης στις 12.00 να βρεθείτε στο πλευρό μας και στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μια εμπειρία καρκίνου, υποστηρίζοντας τους μαχητές, θαυμάζοντας τους επιζώντες, τιμώντας όσους έφυγαν από τη ζωή. Μπορείτε να συμμετάσχετε είτε ακολουθώντας τη διαδρομή των 10km με το ποδήλατο ή 5km τρέχοντας ή 2km περπατώντας. Δυνατότητα συμμετοχής έχει κάθε άτομο ή ομάδα, κυριολεκτικά από όπου δύναται και θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8 Ευρώ και με κάθε εγγραφή ο διαγωνιζόμενος θα λαμβάνει το μπλουζάκι του αγώνα (επιπλέον κόστος για αποστολές: 2 Ευρώ). Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά εδώ , ενώ έχετε τη δυνατότητα για ατομικές και ομαδικές εγγραφές.

Μαζί μπορούμε να δώσουμε το μήνυμα του RUN – BIKE – CARE! «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο». Ενώστε τη δύναμη σας μαζί μας και δηλώστε εθελοντική συμμετοχή για να μας βοηθήσετε στον τομέα της οργάνωσης ή/και την ημέρα της διοργάνωσης, στις 02 Ιουνίου 2024. Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Για πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα  https://www.anticancerath.gr/, https://dikaiomamou.gr/, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 6468222.