Η WinMedica σταθερά υποστηρικτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

WinMedica_LOGO

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, 2017

Η WinMedica, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακευτική εταιρία, υποστηρίζει σταθερά το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου. Η WinMedica, ήταν για τρίτη χρονιά χορηγός του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου με τίτλο «Κάθαρσις», που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 19 Αυγούστου στο νησί της Λέσβου.

 

WinMedica170901Στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου συμμετείχαν  21 διακεκριμένοι μουσικοί από όλο τον κόσμο, συγκινώντας και ενθουσιάζοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους. Οι κορυφαίοι μουσικοί δημιούργησαν μοναδικά μουσικά σύνολα ειδικά για το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, προσφέροντας στους ακροατές ερμηνείες υψηλού επιπέδου, που ξεχείλιζαν από συναίσθημα.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου (Molyvos International Music Festival) είναι μία τετραήμερη γιορτή της κλασικής μουσικής στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου που συγκεντρώνει κορυφαίους νέους ερμηνευτές διεθνούς φήμης. Μαζί με τoυς ταλαντούχους νέους εμφανίζονται και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής, ενισχύοντας το στόχο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου, να γίνει ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς κλασικής μουσικής στην Ελλάδα και δημοφιλής μουσικός προορισμός παγκοσμίως.