Institute of Life – ΙΑΣΩ: Μετά την Κρήτη μεγάλη επιτυχία και στην Πάτρα.

LifeIaso

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute Of Life   – IASO, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στην Πάτρα. Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Porto Rio Hotel, στο Ρίο της Πάτρας,  παρακολούθησαν Μαιευτήρες, Γυναικολόγοι, Ουρολόγοι, Ενδοκρινολόγοι του Νομού Αχαΐας, οι οποίοι ασχολούνται με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Οι ομιλητές, Παναγιώτης Ψαθάς Μ/Γ, Ιωάννης Βασιλόπουλος Μ/Γ, Έρως Νικητός, Εμβρυολόγος, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος Μ/Γ και Πέτρος Στεφανής Μ/Γ, ενημέρωσαν το κοινό για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της Μονάδας αλλά και για την εντυπωσιακή πρόοδο που έχει σημειωθεί και ως προς τον αριθμό των κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της λειτουργίας της Μονάδας, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και ως προς τα άριστα αποτελέσματά τους.

Από αριστερά: οι κ.κ. Έρως Νικητός, Κλινικός Εμβρυολόγος, Πέτρος Στεφανής, Μ/Γ,  Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, Μ/Γ, Μαρίζα Καμηλάρη, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ, Χριστίνα Κοροβέση, Υπεύθυνη Marketing ΙΑΣΩ, Ιωάννης Π. Βασιλόπουλος, Μ/Γ,  Παναγιώτης Ψαθάς, Μ/Γ.

Από αριστερά: οι κ.κ. Έρως Νικητός, Κλινικός Εμβρυολόγος, Πέτρος Στεφανής, Μ/Γ, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, Μ/Γ, Μαρίζα Καμηλάρη, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ, Χριστίνα Κοροβέση, Υπεύθυνη Marketing ΙΑΣΩ, Ιωάννης Π. Βασιλόπουλος, Μ/Γ, Παναγιώτης Ψαθάς, Μ/Γ.

Είναι η  δεύτερη εκδήλωση που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ενημερωτικών δράσεων του Institute Οf Life – IASO για το 2016, με αξιοσημείωτη απήχηση στο κοινό των επαγγελματιών υγείας, που ασχολούνται με την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Για περισσότερες πληροφορίες www.iolife.eu