Τιμητική βράβευση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Elikar_logo

Τιμητική βράβευση στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για την κοινωνική της προσφορά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο πλαίσιο του «Πανηπειρωτικού Πανοράματος».

Εκεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας βράβευσε τον Ηπειρώτη Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανο Γρ. Φούσα για τις επιτυχημένες και πολύπλευρες δράσεις που αναλαμβάνει η ΕΚΕ σε όλη την Ελλάδα με ενημερωτικές ομιλίες, σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις, διανομή έντυπου υλικού και άλλες ενέργειες ιδιαίτερης κοινωνικής ευαισθησίας.

Elikar160308

Ο κ. Στέφανος Φούσας –εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΕ- ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και τον Πρόεδρό της κ. Δόση καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες του. Δήλωσε επίσης ότι η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί αναμφισβήτητα μια σημαντική ηθική αναγνώριση για την ΕΚΕ, σε μια περίοδο που η κοινωνική αλληλεγγύη πρέπει να είναι προτεραιότητα και που κανείς δεν μπορεί να μένει απαθής και μακριά από την κοινωνία και τις ανάγκες της.