Η Bayer συνεχίζει την υποστήριξη του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών

Bayer

Ο Σύλλογος Προστασίας των Ελλήνων Αιμορροφιλικών(ΣΠΕΑ) στο πλαίσιο των δράσεων του, με σκοπό να φροντίζει καθημερινά και με κάθε τρόπο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ατόμων με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις, θα προχωρήσει με την υλοποίηση ενός προγράμματος παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στους πάσχοντες, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμορροφιλικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Η φυσιοθεραπεία είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι βοηθάει τα άτομα με αιμορροφιλία και μπορεί ακόμα να προλάβει την ανάπτυξη αναπηρίας ή να αναχαιτίσει μερικώς την εξέλιξή της. Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό ότι τα άτομα με αιμορροφιλία μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την παρακολούθηση συνεδριών με έμπειρους φυσικοθεραπευτές, εξειδικευμένους στις επιπτώσεις που η πάθηση δύναται να επιφέρει.

Bayer160303

Η Bayer Ελλάς πάντα πιστή στη δέσμευση της για βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών, και όντας στο πλευρό του κοινωνικού συνόλου, υποστηρίζει οικονομικά το σπουδαίο αυτό έργο, προς όφελος των ατόμων με αιμορροφιλία ανά την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον θεράποντα ιατρός σας, καθώς και με το Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α), που βρίσκεται στη διεύθυνση Στουρνάρη 51, 104 32 Αθήνα.