Συμμετοχή της Remedica στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ICMFS 2015

REMEDICA_LOGO

Η φαρμακευτική βιομηχανία Remedica συμμετείχε στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ICMFS 2015 που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό από τις 5 μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου.Οι ιατροί και οι άλλοι επαγγελματίες υγείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούνγια νέα αλλά και υφιστάμενα προϊόντα της Remedica.

Στο συνέδριο έλαβαν μέρος ιατροί από 49 διαφορετικές χώρες, ενώ η επίσημη τελετή έναρξης τουΣυνεδρίου, έγινε παρουσία της Πρώτης Κυρίας κ. Άντρης Αναστασιάδη, του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη, εκπρόσωπων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, βουλευτών, δημάρχων και άλλων.

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε η «Κυπριακή Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής» (Κ.Ε.Σ.Γ.). Η ανάληψητηςΠροεδρίας του παγκόσμιου  αυτού Συνεδρίου έγινε τον Μάρτιο του 2013 στο Bad Hofgastein της Αυστρίας όπου μετά από ψηφοφορία η επιτροπή τηςΔιεθνούςΑκαδημίας τηςΓναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ICMFS (International College for Maxillo Facial Surgery) που ιδρύθηκετο 1970 επέλεξε την, Στοματογναθοπροσωποχειρουργό Δρ Ζωή Νικολάουγια πρόεδροτου 29ου ΠαγκόσμιουΣυνεδρίουΓναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
Remedica151009