H Remedica στις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης

REMEDICA_LOGO

Ως μια από τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης αναδείχτηκε η Κυπριακή Φαρμακευτική βιομηχανία Remedica. Στην τελετή απονομής των EuropeanBusinessAwardssponsoredbyRSM που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου στο Λονδίνο, η Remedica κατέκτησε μια θέση στην τελική 10άδα των καλύτερων εξαγωγικών εταιρειών της Ευρώπης. Το τιμητικό βραβείο (Ruband’Honneur) παρέλαβε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του ΣυγκροτήματοςRemedica, Χαράλαμπος Παττίχης.

Το συγκεκριμένο βραβείο αναδεικνύει εταιρείες που έχουν αναπτύξει τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες μέσω δημιουργικών και καινοτόμων διαδικασιών, έχουν παρουσιάσει ευρωστία στην ανάπτυξη διεθνούς εμπορίου και έχουν βελτιώσει την θέση τους έναντι των ανταγωνιστών τους. Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων είναι η μοναδική τέτοια επιχειρηματική αναγνώριση που αναδεικνύει την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό διαγωνισμό 2014/2015, στην πρώτη φάση της διαδικασίας του, δήλωσαν συμμετοχή 24,000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα συνολικά έσοδα των συμμετεχόντων υπερβαίνουν τα 1.5 τρισεκατομμύρια ευρώ, με πέραν των 60 δισεκατομμυρίων ευρώ κέρδη και απασχολούν πάνω από 2.5 εκατομμύρια ανθρώπους.

TOP EBA Remendica