Βραβεύτηκε η πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφαρμογή για τους επαγγελματίες υγείας

BIOSOFTElectronicMedicalRecordTM:

Οργάνωση ιατρείου από το μέλλον!

Διαχείριση Ιατρείου, με ασφάλεια, ταχύτητακαιευκολία στην χρήση με πρόσβαση από οπουδήποτε μέσω smartphone, tablet, laptop&PC

 

Τιμήθηκε με το βραβείο Best Business Productivity Application 2015 Gold Award

Η BIOAXISHealthcare καινοτομεί και συστήνειστους επαγγελματίες υγείας, μιαπρωτοποριακήδιαδικτυακή εφαρμογήπου τους λύνει τα χέρια!Πρόκειται για τοBIOSOFTElectronicMedicalRecordTM,με το οποίο ο γιατρός μπορεί να διεκπεραιώσει με χαρακτηριστική ευκολία τιςκαθημερινές οργανωτικές ανάγκεςτου ιατρείου του, ή μιας κλινικής,που αφορούν τη Διοικητική Διαχείρισητου Ιατρείου, το Ηλεκτρονικό Αρχείο του Ιατρικού φακέλου κάθε ασθενή και το κυριότερο την εύκολη εξαγωγή πολλαπλών στατιστικών στοιχείων.

 

Με τοBIOSOFT επιτυγχάνεταιη βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση τωνδιοικητικών λειτουργιών,ώστε να εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος για τον ιατρότον οποίο μπορεί πλέον νααξιοποιεί παραγωγικά και αποκλειστικάγια την υποστήριξη των ασθενών του. Το BIOSOFTπροσφέρεται με δωρεάν συνδρομή για πάντα(!) στη βασική του έκδοση και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη,αφού με 2 έως 4 κλικ,αναλαμβάνει να υπενθυμίζει ραντεβού, να αρχειοθετεί ιατρικούς φακέλους και εξετάσεις ασθενών, να καταχωρεί το προσωπικό και οικογενειακό ιστορικό του ασθενή, να «υπενθυμίζει» πιθανές αλλεργίες ή παράγοντες κινδύνου, να εκδίδει συνταγές, ενώ εξάγει πολύτιμα δημογραφικά και στατιστικά στοιχεία για τηνλειτουργία του ιατρείου!

 

Το BIOSOFTλειτουργεί σε περιβάλλον cloud και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή(smartphone, tablet, laptop& PC) και τοποθεσία.Επίσης, είναι κατάλληλο για όλες τις ιατρικές ειδικότητες και είναι σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες του ιατρείου και της εκάστοτε ιατρικής ειδικότητας.Ο κάθε χρήστης έχει πρόσβαση με προσωπικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που ο ίδιος ορίζει, ενώ τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα κρυπτογραφούνται για μέγιστη ασφάλεια και αποθηκεύονται σε ασφαλή DataCenter, πιστοποιημένο με ISO27001, σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά πρότυπα και πρότυπα ανταλλαγής δεδομένων.

 

Ήδη, στους πρώτους μήνες ζωής του, το BIOSOFTτιμήθηκε με το πρώτο χρυσό βραβείο Best Business Productivity Application 2015 GoldAward, στα AppsAwards 2015, στο πλαίσιο του MobilityForum&AppsAwards 2015, που διοργανώθηκε από την ETHOSEVENTS, το bIT&MOBILE και το portalbITdaily.gr, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας και την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας.

 

Ο κ. Γιάννης Καριψιάδης, CEO της BIOAXIS Healthcare , σημειώνει ότι «Πρωταρχικός στόχος της BIOAXIS είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής υγείας προς όφελος της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας, αλλά και των ασθενών.Το BIOSOFTEMRTM είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που αντανακλά αυτή ακριβώςτην επιθυμία και δέσμευση της BIOAXIS. Το BIOSOFT,χάρηστα έξυπνα και χρηστικά εργαλεία που συνδυάζει,δίνει τη δυνατότηταστους ιατρούς να έχουν εύκοληπρόσβαση,24 ώρες το 24ωρο στα αρχεία των ασθενών τους, απ’ οπουδήποτε και αν βρίσκονται,και έτσι να επικεντρώνονται στη βέλτιστη διαχείριση και φροντίδα των ασθενών τους. Η βράβευσή μας κάνει περήφανους και μας κινητοποιεί ακόμα περισσότερο».