H MSD έλαβε την 4η θέση στην έρευνα του Great Place to Work

MSD_Logo

H MSD έλαβε την 4η θέση στην έρευνα του Great Place to Work που αναδεικνύει τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα

 

Η MSD βραβεύτηκε από τον διεθνή οργανισμό GreatPlacetoWork ως Best Work Place 2015, για τα πρωτοποριακά και ανθρωποκεντρικά προγράμματα που εφαρμόζει για την βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και των συνθηκών εργασίας, καθώς και την ευημερία των εργαζομένων της.

κ Haseeb Ahmad Γενικός Διευθυντής της MSD

κ Haseeb Ahmad Γενικός Διευθυντής της MSD

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ Haseeb Ahmad, «Στην MSD έχουμε ένα όραμα: να οδηγούμε τις εξελίξεις που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα. Αυτό διαχέεται σε ότι κάνουμε, από την παροχή καινοτόμων φαρμάκων μέχρι τη δημιουργία ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος. Το 2014 βελτιώσαμε τα σημεία που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι μας, αναπτύσσοντας καινοτόμες πρωτοβουλίες και υπηρεσίες που προάγουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής εντός και εκτός γραφείου, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία ανάπτυξης και επιβράβευσης. Η αναγνώριση από τον Οργανισμό GreatPlacetoWork, μας χαροποιεί γιατί σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων μας, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας τις πρωτοβουλίες που υλοποιήσαμε».

Η εταιρία επένδυσε στην ανάπτυξη, επιβράβευση και αναγνώριση των ανθρώπων της, διαμορφώνοντας ατομικά πλάνα εξέλιξης και δημιουργώντας το θεσμό για τον υπάλληλο του μήνα. Συσπείρωσε τους ανθρώπους της στο κοινό όραμα και τους ενεργοποίησε με τη συμμετοχή τους σε ενέργειες εθελοντισμού όπως η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο Ορφανοτροφείο του Βόλου. Έδωσε σημαντική έμφαση στην υλοποίηση προγραμμάτων που βελτιώνουν την ισορροπία της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής με την διεξαγωγή προγραμμάτων όπως πιλάτες στο γραφείο δυο φορές την εβδομάδα, προσωπικός διαιτολόγος εξίσου δυο φορές την εβδομάδα και υποστήριξη των καθημερινών υποχρεώσεων (καθαριστήριο, επιδιόρθωση ρούχων και υποδημάτων, λουλούδια κτλ).Μέσα στην εταιρία τηρούνται με σεβασμό οι αρχές της ξεκάθαρης, σταθερής, ανοικτής και ειλικρινής επικοινωνίας μεταξύ όλων των τμημάτων και όλων των εργαζομένων. Ο Γενικός Διευθυντής βλέπει σε μηνιαία βάση ομάδες εργαζομένων στο πλαίσιο «πρωινού με τον Γενικό Διευθυντή».Με τον τρόπο αυτόμεταφέρονταιμε διαύγεια οι ανάγκες των υπαλλήλων και οι ενέργειες της εταιρείας χτίζονται σύμφωνα με αυτές.

Επιπλέον, σε όλους τους εργαζόμενους παρέχεται πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, ετήσιο check- up, κάλυψη ετήσιας συνδρομής γυμναστηρίου, επιπλέον εταιρικές ημέρες αδείας, δώρο γάμου και γέννησης τέκνου, ελαστικό ωράριο εργασίας, 100% χρηματική αποζημίωση για τις 3 πρώτες ημέρες ασθενείας και πρόσβαση σε eLearning με ευρεία θεματολογία. Επίσης, οι νέες μητέρες έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν την άδεια θηλασμού ως ισόχρονη άδεια.

Την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο την τηρεί ξεκινώντας πρώτα από τους εργαζόμενους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το κύριο μέλημα της MSDείναι η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.