4ο Patient Compliance Hybrid Conference 2021: «Ασθενείς την Covid εποχή» Επιπτώσεις, προκλήσεις, περιορισμοί για τους χρόνια πάσχοντες και το σύστημα υγείας

Patient_211126

Σε ένα περιβάλλον άμεσα μεταβαλλόμενο, με το σύστημα Υγείας της χώρας να δοκιμάζεται καθημερινά λόγω της πανδημίας, το DailyPharmaNews διοργανώνει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το 4ο Patient Compliance Hybrid Conference 2021 με θέμα «Ασθενείς την Covid εποχή».

Θεσμικοί φορείς, ιατροί, ασθενείς και καταξιωμένοι επαγγελματίες υγείας θα αναλύσουν τις προκλήσεις και τα συμπεράσματα στα οποία μας έχει οδηγήσει έως σήμερα η πανδημία για την περίθαλψη αλλά και τη συμμόρφωση των χρονίως πασχόντων στη θεραπεία τους και ειδικότερα τα προβλήματα που το σύστημα υγείας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει άμεσα και περισσότερο επιτακτικά από ποτέ. Στο Συνέδριο θα παρευρεθεί και ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης.

Μερικά από τα ερωτήματα που θα τεθούν αφορούν:

  • Πως αντιμετωπίζονται όλο αυτό το διάστημα οι δυσκολίες που προκύπτουν στην περίθαλψη των χρονίως πασχόντων; Πόσο δύσκολη έγινε η πρόσβασή τους στις υπηρεσίες υγείας και ποια τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν;
  • Τι άλλαξε στη συμμόρφωση των ασθενών στις θεραπείες τους όλο αυτό το διάστημα και σε ποιους κινδύνους ενδεχομένως εκτέθηκαν οι ασθενείς;
  • Πως αποτιμάται η δυσχέρεια της πρόσβασης σε ανθρώπινες ζωές αλλά και σε κόστος για την Δημόσια Υγεία;
  • Ποια θέματα δημιουργήθηκαν με την μεταβολή των ΜΕΘ των νοσοκομείων σε ΜΕΘ αποκλειστικά για ασθενείς Covid-19;
  • Ποια τα κενά στην Π.Φ.Υ., πως αντιμετωπίστηκαν και ποια η επόμενη μέρα;
  • Ποια τα θέματα που κατέγραψαν οι ιατροί της Πρώτης Γραμμής;
  • Ο ρόλος του Φαρμακοποιού, ως αρωγός στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη συμμόρφωση των ασθενών στη θεραπεία τους κατά την πανδημία.
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός: Οι λύσεις, οι αναλύσεις και τα δεδομένα που θα φέρουν την επόμενη μέρα στην υγεία, στην περίθαλψη, στη συμμόρφωση.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την έρευνα του Webrating Health σε ιατρούς και φαρμακοποιούς για τη δυνατότητα συμμόρφωσης των χρονίως πασχόντων την εποχή της πανδημίας και τα προβλήματα που αντιμετώπισε το σύστημα. Επίσης θα παρουσιαστούν τα δεδομένα που προέκυψαν από σημαντική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ασθενείς.

Το Συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, του ΣΦΕΕ, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, και του PhRMA Innovation Forum.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η φαρμακευτική Abbvie και υποστηρικτές η Astellas, η Genesis Pharma και η Iqvia.

Χορηγός Έρευνας το Webrating Health

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming στο https://patientcomplianceconference.gr/

Patient_211126a