Στα Ιωάννινα το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας 30 Σεπτεμβρίου – 03 Οκτωβρίου 2021, Ξενοδοχείο Du Lac

Neurology211001

Μετά από μια μακρά περίοδο αποχής από επιστημονικές εκδηλώσεις με φυσική παρουσία, η Ακαδημία Νευροεπιστημών επιστρέφει με το Συμπόσιο που έχει καταστεί θεσμός.

Ο λόγος για το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Du Lac», από 30 Σεπτεμβρίου έως 03 Οκτωβρίου 2021.

Για τη διεξαγωγή του υβριδικού Συμποσίου, με πρωτοβουλία του Καθηγητή Νευρολογίας και προέδρου της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδωνα Κονιτσιώτη, επιλέχθηκε η πρωτεύουσα της Ηπείρου, η οποία συνδέει το παλιό με το σύγχρονο και πρωταγωνιστεί στις επιστημονικές εξελίξεις.

Tα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συμποσίου, με στόχο την ανάδειξη των τελευταίων εξελίξεων στις κινητικές διαταραχές, σε συχνά ή σπανιότερα νευρολογικά νοσήματα και στην πολλαπλή Σκλήρυνση.

Καταξιωμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα καλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που ενδιαφέρουν τον Νευρολόγο και όχι μόνο.

Neurology211001aΕιδικότερα, η θεματολογία του 15ου Συμποσίου Νευρολογίας περιλαμβάνει πολλά θέματα κινητικών διαταραχών, συνεδρίες για πολλαπλή Σκλήρυνση, κεφαλαλγία, άνοια, αγγειακά επεισόδια, περιφερικό νευρικό σύστημα και επιληψία. Επίσης, σεμινάρια απεικόνισης για κινητικές διαταραχές και όπως πάντα σεμινάριο πρακτικής άσκησης σε εγχύσεις τοξίνης της αλλαντίασης.

Όπως αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο η δια ζώσης όσο και η εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση του Συμποσίου θα προσφέρει σε όλους μας την ευκαιρία για επικοινωνία, δικτύωση, ανταλλαγή απόψεων και ζωηρές συζητήσεις που αποτελεί και τον θεμελιώδη στόχο του Συμποσίου».

Το 15ο Συμπόσιο Νευρολογίας έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ενώ χορηγούνται 28 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CMECPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


Εγγραφές εδώ :https://15osymposio-neurologias.events.podimatas.gr/registration-page/