«Βάζουμε Τρίποντο στον Διαβήτη Τύπου 2»

POSSASDIA

Στη δεύτερη φάση του το ψηφιακό παιχνίδι γνώσεων της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ με πλούσια δώρα για τους νικητές

Στην τελική του φάση μπαίνει αύριο το εξειδικευμένο, online παιχνίδι γνώσεων για τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, που διατίθεται στην εφαρμογή Diabetes Quiz Academy της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Το «Βάζουμε Τρίποντο στον Διαβήτη Τύπου 2» ξεκίνησε στις 17 Μαΐου και ολοκληρώνει σήμερα την πρώτη του φάση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό και στη συνέχεια απαντούν σε συναφείς ερωτήσεις για να επιβεβαιώσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2.

Από αύριο, Σάββατο 22 Μαΐου, το παιχνίδι αλλάζει ταχύτητα, γίνεται πιο ανταγωνιστικό και ξεδιπλώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό social gaming. Χαρακτηριστικό της δεύτερης φάσης είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών, αλλά και δώρα για τους νικητές που μπαίνουν στην εξίσωση. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Μαΐου, οι παίκτες θα μπορούν να προκαλούν ο ένας τον άλλον σε «κόντρες» γνώσεων με σύντομα quiz των 5 ερωτήσεων. Η τελική κατάταξη που θα προκύψει, θα αναδείξει και τους «τυχερούς» που θα μοιραστούν έπειτα από κλήρωση έναν μετρητή γλυκόζης αίματος Accu-Chek® Instant μαζί με τα αναλώσιμα ενός έτους, έναν μετρητή γλυκόζης αίματος GlucoMen® areo 2K επίσης με τα αναλώσιμα ενός έτους και τα υπόλοιπα δώρα που αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://sites.google.com/compettia.com/diabetes-awareness-association?InvGUID=56aea5a4-9568-4565-887c-4a0b1631e91e και κάθε νέος παίκτης θα έχει πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό που έχει ήδη αναρτηθεί στην εφαρμογή.

«Βασικό ζητούμενο για εμάς είναι η ενεργοποίηση της κοινότητας των πασχόντων από Σακχαρώδη Διαβήτη και η εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων (πασχόντων και φροντιστών) γύρω από συμπτώματα, λύσεις, επιλογές και δυνατότητες», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κ. Χρήστος Δαραμήλας, συμπληρώνοντας: «Γι’ αυτόν τον λόγο εξειδικεύουμε την προσπάθειά μας, γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε ψηφιακά. Το παιχνίδι, πολύ δε περισσότερο το ψηφιακό παιχνίδι είναι αποδεδειγμένα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκπαίδευσης και ενημέρωσης και καλούμε όλους να συμμετάσχουν στο Βάζουμε Τρίποντο στον Διαβήτη Τύπου 2».

Áíôßãñáöï ôïõ Áíôßãñáöï ôïõ sale

Το «Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία» υλοποιείται με την υποστήριξη χορηγών. Χρυσός Χορηγός είναι η Roche Diabetes και Αργυρός η Abbott Laboratories. Στους Υποστηρικτές της ενέργειας περιλαμβάνονται η Medtronic, η Sanofi, η ΒΙΑΝΕΞ, η Menarini η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ και η Hemoglobe.