ΔΩΡΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ KARABINIS MEDICAL ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

KarabinisFeat

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, για τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο, η KARABINIS MEDICAL προχώρησε πρόσφατα σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η δωρεά αφορά την προσφορά 300.000 ειδικών υποδερμικών βελονών και έχει ως στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τη στήριξη της Επιχείρησης «Ελευθερία».

Με την κάλυψη των αναγκών ιατρικών αναλώσιμων, η KARABINIS MEDICAL συμβάλει έμπρακτα στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, για τον άμεσο εμβολιασμό των ευάλωτων ομάδων ενάντια στον κορονοϊό και την προστασία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entrepreneur της KARABINIS MEDICAL SA

Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entrepreneur της KARABINIS MEDICAL SA

O κ. Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entepreneur της KARABINIS MEDICAL, δήλωσε σχετικά: «Ευχόμαστε πως θα είμαστε σύντομα ελεύθεροι με το τεράστιο έργο που συντελείται παγκοσμίως, για να επιτευχθεί η τελική νίκη έναντι του Covid-19. Για τον σκοπό αυτό, η Karabinis Medical μέσα από το πρόγραμμα “Σύμμαχος Ζωής”, εξακολουθεί να  υποστηρίζει ενεργά και έμπρακτα το κοινωνικό σύνολο».

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία αναφέροντας: «Η δωρεά αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική συμβολή στο έργο μας και στον καθημερινό αγώνα της Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Υγείας, καθώς και όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της ελληνικής κοινωνίας. Καταδεικνύει, επίσης, την ιδιαίτερη αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ιδίως σε καιρούς δύσκολους με πρωτόγνωρες προκλήσεις».

Print