Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021 σε virtual μετάδοση!

Aristeia21_logo


Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η διοργάνωση με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» διαδικτυακά.

Η εταιρεία NOUFIO Communication Services, εκμεταλλευόμενη τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, σας «μεταφέρει» εικονικά στην τελετή απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαρτίου 2021.

aristeia21

Το green screen studio, τα virtual backrounds και οι ζωντανές συνδέσεις με τους νικητές των αριστείων θα δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.000 φαρμακοποιούς να παρακολουθήσουν μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους την υπέροχη αυτή βραδιά, όπου οι άνθρωποι και οι εταιρείες της φαρμακευτικής αγοράς βραβεύονται για τις δράσεις τους.

Λίγα λόγια για τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς

Αποτελούν πλέον έναν αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων.

Απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Για το 2021, η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείων έχει συμπεριλάβει τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη φαρμακευτική αγορά την περίοδο της πανδημίας
  • Επικοινωνίας και ενημέρωσης κοινού για θέματα υγείας
  • Προωθητικής καμπάνιας προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω του φαρμακείου προς το κοινό
  • Καλύτερης διαφήμισης στα ΜΜΕ για προϊόντα φαρμακείου
  • Εκπαίδευσης – ενημέρωσης φαρμακοποιών
  • Καινοτόμου υπηρεσίας ή προϊόντος στο φαρμακείο
  • Λανσαρίσματος νέου προϊόντος φαρμακείου
  • Design και Packaging προϊόντος φαρμακείου
  • Υπηρεσιών υποστήριξης φαρμακείων
  • Ομάδας πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία

Υποβολή συμμετοχών μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2021 στο www.aristeiapharm.gr.

Για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας θα λειτουργήσει μικτό σχήμα, με συνδυασμό Επιτροπής Αξιολόγησης και ψηφοφορίας φαρμακοποιών μέσω internet, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, ενώ η επιτροπή αποτελείται ακόμη από πανεπιστημιακούς, επιφανείς προσωπικότητες του χώρου της υγείας, φαρμακοποιούς και αναγνωρισμένα στελέχη από τον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Παράλληλα, θα δοθούν δύο ειδικά βραβεία «ριστίνδην» σε προσωπικότητες που έχουν αφήσει αποτύπωμά τους στον φαρμακευτικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021, επισκεφθείτε το site www.aristeiapharm.gr.

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Ο Κόσμος του Φαρμακείου, ALL ABOUT HEALTH, DailyPharmaNews, HEALTHPHARMA, HEALTHWEB,

IATRONET, ΙΑΤΡΟΝΕΑ, ONMED, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER