Διαδικτυακό Συνέδριο GEP: Όλα τα ιατρικά δεδομένα για το ασφαλές πλάνο επιστροφής στην εργασία υπό τη «νέα κανονικότητα»

Με κεντρικό εισηγητή τον Δρ. Εμμανουήλ Δερμιτζάκη, Καθηγητή Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γενεύης και Διευθυντή του Κέντρου Γονιδιώματος Health 2030,  και ένα εξαιρετικό πάνελ ομιλητών, η εταιρία GEP διοργανώνει ένα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό συνέδριο την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 16:00, που θα αφορά στις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και τις καλές πρακτικές για την βέλτιστη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Σε ένα περιβάλλον όπου ο αντίκτυπος της νόσου Covid-19 συνεχίζει να επηρεάζει με πρωτόγνωρο  τρόπο τις επιχειρήσεις, η GEP, εταιρία με πολυετή εξειδίκευση στους τομείς Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας στην Ελλάδα, επιθυμεί να συμβάλει με τις γνώσεις της, παρέχοντας αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση για την πανδημία και την αντιμετώπιση των νέων ζητημάτων που επιφέρει στην εποχή μας.

 

Στο συνέδριο αυτό, η εταιρία θα παρέχει στους συμμετέχοντες έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο, ενώ θα δώσει κατευθυντήριες οδηγίες αναφορικά με τις διαγνωστικές εξετάσεις ανίχνευσης του κορωναϊού και τον εμβολιασμό κατά την πανδημία, εξετάζοντας αναλυτικά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται, ειδικότερα στον εργασιακό χώρο.

 

Συντονιστής του διαδικτυακού συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή σύνδεση, θα είναι ο Γιώργος Λαμπρινός, Διευθύνων Σύμβουλος του GEP Group, ενώ με τις εισηγήσεις τους θα συμμετάσχουν ο Δρ. Μανώλης Βελονάκης, Ειδικός Ιατρός Εργασίας & Καθηγητής Πρόληψης και Υγιεινής Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ και η Δρ. Βάλια Τσοπόκη, Επιστημονική Διευθύντρια Τμ. Υγείας GEP.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου:

  • COVID-19: οι εξελίξεις της πανδημίας – 16:00-16:15

Εισήγηση: Δρ. Εμμανουηλ Δερμιτζακης

Σχολιασμός: Γιώργος Λαμπρινός

 

  • Μοριακός έλεγχος & έλεγχος αντισωμάτων – 16:15-16:30

Εισήγηση: Δρ. Μανώλης Βελονάκης

Σχολιασμός: Δρ. Εμμανουηλ Δερμιτζακης

 

  • Εμβολιασμός κατά την πανδημία – 16:30-16:45

Εισήγηση: Δρ. Βάλια Τσοπόκη

Σχολιασμός: Δρ. Εμμανουηλ Δερμιτζακης

 

  • Καλές πρακτικές επιστροφής στον εργασιακό χώρο – 16:45-17:00

Εισήγηση: Δρ. Μανώλης Βελονάκης

Σχολιασμός: Δρ. Εμμανουηλ Δερμιτζακης

SAFE RETURN WEB CONFERENCE 

Για να συμμετέχετε στο διαδικτυακό συνέδριο της GEP παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε άμεσα την εγγραφή σας εδώ.