Ψηφιακός Φάκελος Υγείας για όλους από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

bioiatriki_logo

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή και είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης που εγκαινιάζει τον Ψηφιακό Φάκελο Υγείας.  

Ο Ψηφιακός Φάκελος Υγείας είναι μία ασφαλής και καινοτόμος ηλεκτρονική υπηρεσία, μέσω της οποίας κάθε εξεταζόμενος μπορεί εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, να ενεργοποιήσει και να αποκτήσει πρόσβαση στο προσωπικό ιατρικό του αρχείο, με πλήρη διασφάλιση της ιδιωτικότητας και του απορρήτου των ιατρικών πληροφοριών.

Οι εξεταζόμενοι που επισκέπτονται τις Διαγνωστικές Μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, μπορούν πλέον να:

  • βλέπουν εύκολα και από όποιο σημείο βρίσκονται, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών και απεικονιστικών τους εξετάσεων, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο
  • συγκρίνουν τα αποτελέσματα μεταξύ παλαιότερων και τωρινών εξετάσεων, με τη βοήθεια διαγραμμάτων
  • παρακολουθούν τυχόν διακύμανση των αποτελεσμάτων κάθε εξέτασης σε βάθος χρόνου
  • διατηρούν το ιατρικό τους αρχείο ηλεκτρονικά, με δυνατότητα εκτύπωσης, χωρίς να αποθηκεύουν χάρτινο αρχείο
  • αποστέλλουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ακόμα και των εικόνων από τις απεικονιστικές τους εξετάσεις, στον θεράποντα γιατρό τους ανά πάσα στιγμή

Το ιατρικό ιστορικό που διατηρείται στον Ψηφιακό Φάκελο Υγείας, ανατρέχει σε εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου από το 2015 και μετά.

«Στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ όραμά μας είναι η προάσπιση και προαγωγή της Υγείας και ταυτόχρονα η παροχή συνεχώς αναβαθμισμένων υπηρεσιών. Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, επενδύουμε διαρκώς στην εξέλιξη, στην πρωτοπορία και στην καινοτομία έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εγκυρότητα, την αμεσότητα και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων. Με τον  Ψηφιακό Φάκελο Υγείας αξιοποιούμε τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και των σύγχρονων πληροφοριακών εργαλείων που διαθέτουμε, ενώ ταυτόχρονα προχωρούμε σε έναν ευρύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις προσωπικές ανάγκες των ανθρώπων», αναφέρει ο Γιώργος Σπανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Οι υπηρεσίες αυτές γίνονται ακόμη πιο χρήσιμες σήμερα, στην περίοδο της νέας κανονικότητας: Με τον ψηφιακό φάκελο υγείας, ο εξεταζόμενος δεν χρειάζεται να παραλάβει τα αποτελέσματα του από το διαγνωστικό κέντρο, αφού μπορεί να τα δει πολύ πιο γρήγορα ηλεκτρονικά στον Φάκελό του και έτσι περιορίζει τις μετακινήσεις του, ενώ ταυτόχρονα κερδίζει χρόνο και αμεσότητα.

Η διαδικασία ενεργοποίησης του Ψηφιακού Φακέλου Υγείας είναι απλή και άμεση και μπορεί να γίνει κατά την επίσκεψη σε κάποιο από τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Η υπηρεσία είναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και φορητών συσκευών και προσβάσιμη από κάθε πρόγραμμα περιήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://bioiatriki.gr/