ExO World Digital Summit 14-16 April 2020

exo200414

Με την συμμετοχή ως ομιλήτρια της πρώην Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών,

 Miss Maria Fernanda

 

Fernada

ExO_200414sΠαγκόσμια Μεταμόρφωση Οικοσυστήματος, OpenExO, ανακοινώνει το

 

ExO World Digital Summit

14-16 April 2020

 

 

Η τριήμερη ψηφιακή διάσκεψη κορυφής θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους διανοούμενους της γενιάς μας, για να συζητήσουν την σημερινή παγκόσμια κατάσταση και να βρουν λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις που επέφερε ο COVID-19.

 

 

 

Εν μέσω της ευρείας ακύρωσης μεγάλων συνεδρίων κάθε είδους παγκοσμίως, η ομάδα του OpenExo -το οποίο συνδέει επαγγελματίες διεθνούς βεληνεκούς για τη μεταμόρφωση του παγκόσμιου οικοσυστήματος- με γρήγορα αντανακλαστικά ανακοίνωσε το ExO World Digital Summit 2020, ένα παγκόσμιο, online τριήμερο γεγονός, που θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους διανοούμενους της εποχής μας για να συζητήσουν την σημερινή παγκόσμια κατάσταση και να αναδείξουν τις καλύτερες λύσεις για τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

 

 

Με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού, η διάσκεψη θα εξετάσει αναλυτικά το μέλλον της οικονομίας, του παγκόσμιου εμπορίου, της υγείας (σωματικής και ψυχικής), ξαναχτίζοντας παγκόσμιους θεσμούς.

 

 

«Μπορούμε να επιλέξουμε να μείνουμε απομονωμένοι σε αυτή την δύσκολη εποχή, ή, μπορούμε να ενωθούμε και να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον μας και πώς μπορούμε να το μετατρέψουμε, κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Θα μοιραστούμε εργαλεία αλλαγής με εφαρμογή σε προσωπικό, εταιρικό ή και θεσμικό επίπεδο, σε αυτή δύσκολη εποχή» ανέφερε ο πρόεδρος και ιδρυτής του OpenExO, Salim Ismail.

 

 

Αξιοποιώντας τις γνώσεις περισσότερων από 3.500 «OpenExO» επενδυτών, συμβούλων και ειδικών της πρωτοπορίας, όπως επίσης και τη μοναδική αξία που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του Singularity University , η διάσκεψη θα λάβει μέρος «ψηφιακά» από 14 έως 16 Απριλίου.

ExO200414-01

 

Κλείσε θέση Εδώ