Ισχυρό κάλεσμα από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης: Σώσε κι εσύ τον κόσμο! Μείνε σπίτι

NOB_Logo

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στους Έλληνες μέσω ενός video που δημοσίευσε ο Ν.Ο.Β. στα Social Media. Τους καλούν να αντιμετωπίσουμε μαζί, συλλογικά και αποτελεσματικά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

StayHome_NOBΜια ομάδα από τους καλύτερους αθλητές του Ν.Ο.Β. σχεδόν από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου που εξασκεί ο Όμιλος – υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική κολύμβηση, ski & wakeboard, ιστιοπλοΐα, windsurf και κολύμβηση – ενώνουν τις φωνές τους και διαδίδουν το μήνυμα.

 

Σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνάμε, ο Χρήστος Αφρουδάκης, Ολυμπιονίκης και Αρχηγός της Ανδρικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. καλεί τους Έλληνες να αναλάβουμε την ατομική μας ευθύνη, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα. Με αυτόν τον τρόπο, θα προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

 

Η Ελένη Ξενάκη, Αρχηγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. και Μέλος της Εθνικής Ομάδας μας καλεί να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες και ο Κυριάκος Ποντικέας, Ολυμπιονίκης και παίκτης της Ανδρικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. προσθέτει ότι “μένουμε σπίτι και δεν μας παίρνει από κάτω”. Μας καλεί να επιστρατεύσουμε τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία μας, αφού με αυτή μας την ενέργεια – μένοντας σπίτι – θα καταφέρουμε να σώσουμε τον κόσμο.

 

Η Έλενα Ελληνιάδη, παίκτρια της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β. και Μέλος της Εθνικής Ομάδας, μας συστήνει να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία μας προσέχοντας την υιγεινή μας.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε Ski & Wakeboard Νικόλας Πλυτάς συνεχίζει: μας καλεί να ενημερωνόμαστε μόνο από τους ειδικούς και τον ΕΟΔΥ για τις τελευταίες εξελίξεις και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους.

 

Η Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ο.Β. και Μέλος της Εθνικής Ομάδας Μαρία Αλζικούζη Κομηνέα μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι διακοπές. Πρόκειται για μια μεγάλη κρίση που περνάει η ανθρωπότητα που έχουμε μεγάλη ευθύνη να τη σταματήσουμε.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας Δημήτρης Παπαδημητρίου καλεί τους Έλληνες να αναλάβουμε όλοι μαζί την ατομική μας ευθύνη και σκεφτούμε το καλό μας.

 

Ο Χρυσός στην Ολυμπιάδα Νέων και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστοσανίδας Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα να μείνουμε σπίτι και μακριά από τις ευπαθείς ομάδες. Μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα τους μέσω βιντεοκλήσεων.

 

Τέλος, η Πρωταθλήτρια και Βαλκανιονίκης Δάφνη Κουρουνιώτη κλείνει λέγοντας ότι όλοι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης μένουν σπίτι και προσέχουν. Και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και όλοι οι υπόλοιποι.

 

Σώσε κι εσύ το κόσμο: μείνε σπίτι!

 

Δες το video εδώ: https://youtu.be/AuCGRQIbgXU