ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

Asylo_Aniaton

Το Άσυλο Ανιάτων σας προσκαλεί από 21 έως 22 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη Γιορτή – Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του στην Κυψέλη.  Πρόκειται για την εκδήλωση που οι περιθαλπόμενοι περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία γιατί έχουν την ευκαιρία να γίνουν γιορτινοί οικοδεσπότες, να υποδεχτούν με γλυκά τους καλεσμένους και να διαθέσουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους. Καθημερινά, μεταξύ 10:00-17:00, ο προαύλιος χώρος του Ασύλου Ανιάτων μεταμορφώνεται σε μία χαρούμενη γιορτινή γειτονιά, όπου μικροί και μεγάλοι, μαζί με τους περιθαλπόμενους, μπορούν να συμμετέχουν σε δημιουργικά εργαστήρια, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες μουσικές και να γευτούν γιορτινές λιχουδιές.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαφορετικές δράσεις κάθε μέρα που φέρνουν τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων στους χώρους του Ασύλου Ανιάτων. Φέτος, η σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η μέτζο σοπράνο, κυρία Λυδία Αγγελοπούλου θα συντροφεύσει τον κόσμο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ παραδοσιακές μουσικές θα ακουστούν και από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Επίσης, το Σάββατο 21.12, θεραπευτικά αλογάκια θα επισκεφθούν τους ασθενείς του Ασύλου Ανιάτων για να τους βοηθήσουν στην ανάρρωσή τους.

 

Βέβαια, πρωταγωνιστές παραμένουν οι περιθαλπόμενοι, οι οποίοι με μεράκι και πολλή αγάπη ετοιμάζουν τα έργα τους όλο τον χρόνο στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης και τα διαθέτουν στο Bazaar. Στο Εντευκτήριο και τον προαύλιο χώρο του Ασύλου Ανιάτων θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, πολλών ειδών κεντήματα, πάνινες τσάντες και πολύχρωμα πορτοφολάκια, αρωματικά πουγκάκια με βότανα και γούρια για την καινούργια χρονιά.

AsylonAniaton_Bazaar