Η Susan King-Barnardo νέα Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Merck Ελλάδος.

MERCK_LOGO_VYELLOW_4C

Η Merck, μία εταιρεία ηγέτης στο χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας, ανακοινώνει ότι η Susan King-Barnardo αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2020 τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Merck Ελλάδος.

Susan King-Barnardo  Πρόεδρος και Διευθύνουσα Συμβουλος της  Merck Ελλάδος

Susan King-Barnardo
Πρόεδρος και Διευθύνουσα Συμβουλος της Merck Ελλάδος

Η κ. King-Barnardo, με καταγωγή από το Port Elizabeth της Νοτίου Αφρικής, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη Merck το 2011, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια μια σειρά από ρόλους στην περιφέρεια του τόπου καταγωγής της. Από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Merck Σλοβενίας, ενώ τον Ιούνιο του 2018 στις αρμοδιότητές της προστέθηκε και ο αντίστοιχος ρόλος στη Merck Κροατίας. Υπό την ηγεσία της, οι δύο αυτές θυγατρικές έκαναν σημαντικά βήματα προόδου σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες. Πριν από τη Merck, η κ. King-Barnardo εργάστηκε στις εταιρείες Abbott και Janssen Cilag Ν. Αφρικής.

 

Στην πρώτη της δήλωση, η Susan King-Barnardo τόνισε: «Η θέση της επικεφαλής της Merck Ελλάδος αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική πρόκληση στην οποία ανταποκρίνομαι με μεγάλη χαρά. Πιστεύω πως με τη βοήθεια του δυναμικού της εταιρείας θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο όλες τις θεραπευτικές μας κατηγορίες δουλεύοντας με πάθος, φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα   απόδοσης και παράλληλα στηρίζοντας και αναπτύσσοντας    τους ανθρώπους μας».