Τα Lanes υποστηρίζουν την επιτυχημένη έκθεση «ΙΑΣΙΣ» στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

iasis_Lanes150219

Μια άκρως επιτυχημένη έκθεση για την υγεία, με τίτλο «Ίασις -Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό» παρουσιάζεται από τον περασμένο Νοέμβριο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, τα καθημερινά μας βοηθήματα ενέργειας για άριστη υγεία και ευεξία, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την έκθεση αυτή και συμμετέχουν ως επίσημος υποστηρικτής.

Η έκθεση Ίασις που θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάιο, απαντάει σε ορισμένα βασικά και χρόνια ερωτήματα για τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπιζαν οι αρχαίοι Έλληνες. Επίσης, εκτός από όλα αυτά τα ζητήματα υγείας που έχουν ανέκαθεν απασχολήσει τον άνθρωπο, παρουσιάζονται και οι αλλαγές που παρατηρήθηκαν τόσο στην ανθρώπινη σκέψη όσο και στις ιατρικές μεθόδους μέσα στους αιώνες.

Συγκεκριμένα, η έκθεση Ίασις παρουσιάζει την εξέλιξη των αρχαίων θεραπευτικών πρακτικών, εξετάζοντας τη μετάβαση από την μαγικο-θρησκευτική θεραπεία στην ορθολογική, επιστημονική ιατρική. Περιλαμβάνει σχεδόν 300 αρχαία αντικείμενα από 41 μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μεταξύ άλλων αντικείμενα ταξίδεψαν από το Βρετανικό Μουσείο, το Λούβρο και τα Μουσεία του Καπιτωλίου στην Ρώμη.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση που θα ταξιδέψει και θα  εντυπωσιάσει όλους τους επισκέπτες της, με το πόσο εξελιγμένη ήταν η αρχαιότητα στα ιατρικά ζητήματα χωρίς ωστόσο να έχουν οι άνθρωποι καμία γνώση για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος.

Τα Lanes, από το 1981 μέχρι και σήμερα πρωτοστατούν στην ελληνική αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής και παραμένουν πιστός σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για την απαιτητική καθημερινότητά τους, ενώ παράλληλα μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά άριστης ποιότητας προϊόντων, βοηθούν στη βελτίωση της σωματικής υγείας και ευεξίας.