1989-2019 Menarini Hellas Ένα ταξίδι 30 χρόνων με «πυξίδα» την Ποιότητα και την Αριστεία

Menarini_logo

Σε κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και αισιοδοξίας για το Μέλλον, η Διοίκηση και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Menarini Hellas, γιόρτασαν τη συμπλήρωση των 30 χρόνων πορείας της εταιρείας. Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «1989-2019, 30 Χρόνια Menarini Hellas: H Ποιότητα είναι το Πάθος μας. – Η Αριστεία είναι Παράδοσή μας» και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

(διακρίνονται από αριστερά)  Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Menarini Hellas, Κων/νος Κρητικός, Δ/νση Πωλήσεων, Μαρία Πέτρου, Δ/νση Οικονομικών, Xρήστος Τουλής, Δ/νση Marketing

(διακρίνονται από αριστερά) Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Menarini Hellas, Κων/νος Κρητικός, Δ/νση Πωλήσεων, Μαρία Πέτρου, Δ/νση Οικονομικών, Xρήστος Τουλής, Δ/νση Marketing

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή εταιρικού video με τις σημαντικότερες ημερομηνίες σταθμούς στην πορεία της Menarini Hellas.  Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς,  η απονομή 17 βραβείων και τιμητικών διακρίσεων στους επικεφαλής τμημάτων και σε στελέχη που διακρίθηκαν για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα τους αλλά και σε εργαζόμενους που συνέβαλαν με το ήθος,  την παρουσία τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και σήμερα δεν βρίσκονται στη ζωή.  Το συντονισμό και την παρουσίαση των βραβεύσεων και των τιμητικών διακρίσεων είχε η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, Μαρία Σαράφογλου.  Οι εργαζόμενοι τίμησαν τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της Menarini Hellas κ. Γεώργιο Συκιανάκη για την εξαιρετική συμβολή του, επί 30 συναπτά έτη στο τιμόνι της Menarini Hellas, στην ανάδειξη της σε ηγέτιδα εταιρεία.

 

H Μenarini Hellas στα 30 χρόνια παρουσίας της, έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Απασχολεί περισσότερους από 260 εργαζόμενους και κατέχει την 1η θέση σε σημαντικές  θεραπευτικές κατηγορίες.

Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος

Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas κ. Γ. Συκιανάκης ευχαρίστησε κατά την ομιλία του, όλους τους εργαζόμενους, για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στο διάστημα των 30 χρόνων. «Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι λίγοι.. αλλά αποφασισμένοι και συνεχώς γινόμαστε περισσότεροι, έχοντας ως πυξίδα την Ποιότητα και την Αριστεία. Η Ποιότητα εξελίχθηκε σε Πάθος μας και η Αριστεία στοιχείο της κουλτούρας μας άρρηκτα συνδεδεμένο με την επωνυμία της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας προέρχεται από τα αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτουμε και καλύπτουν σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες και οφείλεται στην οργάνωση μας και σε όλους εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτό το υπέροχο ταξίδι… Το ταξίδι όμως συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά, με σταθερή πορεία την Καινοτομία  και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών».

Η εκδήλωση έκλεισε, με ένα μουσικό ταξίδι ειδικά διαμορφωμένο για την επέτειο των 30 χρόνων της Menarini Hellas. Διοίκηση και εργαζόμενοι ταξίδεψαν  μέσα από μία σειρά διαχρονικών τραγουδιών ερμηνευμένα μοναδικά από τον διεθνούς φήμης τενόρο Μάριο Φραγκούλη.