Εργαζόμενοι και εθελοντές της GENESIS Pharma συμμετείχαν δυναμικά για 6η χρονιά στο Greece Race for the Cure®

Genesis_Pharma

280 δρομείς, εργαζόμενοι και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της GENESIS Pharma

για στήριξη του «Άλμα Ζωής», ενισχύοντας την επίσημη χορηγία της εταιρείας στη διοργάνωση

Genesis190930_1

ΑΘΗΝΑ, 30 Σεπτεμβρίου 2019 –  Για 2η συνεχή χρονιά η GENESIS Pharma στήριξε ως επίσημος χορηγός τον  Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® της περασμένης Κυριακής (29.09), που συγκέντρωσε και πάλι χιλιάδες συμμετοχές και αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας. Στον Αγώνα συμμετείχαν 280 δρομείς – εργαζόμενοι, συγγενείς και φίλοι– οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της εταιρείας για τη δημιουργία μίας ακόμη GENESIS running team, η οποία συμμετέχει ενεργά στη συγκεκριμένη διοργάνωση έξι χρόνια τώρα.

Ο Γενικός Διευθυντής Αιματολογίας-Oγκολογίας & Φλεγμονωδών Νόσων της GENESIS Pharma, κος Νίκος Γκολφάκης τόνισε ότι: «To Greece Race for the Cure® δεν αποτελεί μόνο ένα ισχυρό συμβολικό δρώμενο για τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και τη νίκη ενάντια στην ασθένεια, αλλά και έναν θεσμό μέσω του οποίου το «Άλμα Ζωής» προσφέρει ουσιαστικό έργο στις γυναίκες που νοσούν και στη συνολική προσπάθεια ευαισθητοποίησης. Τόσο σε εταιρικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όλοι μας στην GENESIS Pharma συμμετέχουμε για να τιμήσουμε τις γυναίκες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται και να ενισχύσουμε τις δράσεις που υλοποιούνται μέσω του Αγώνα, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη αξία και αποτέλεσμα. Κάθε μέρα που περνά, η επιστήμη ανοίγει νέους σημαντικούς θεραπευτικούς δρόμους για τον καρκίνο, όμως εξίσου σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση που αφορά όλους μας».

Η υποστήριξη του πολύτιμου έργου του «Άλμα Ζωής» από την GENESIS Pharma εντάσσεται στη μακροχρόνια και πολύπλευρη κοινωνική δράση της, η οποία εστιάζει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας και την ενίσχυση συλλόγων ασθενών και φορέων που προσφέρουν έργο σε πάσχοντες, σε ενέργειες υποστήριξης παιδιών και νέων που αφορούν κυρίως θέματα εκπαίδευσης και ίσων ευκαιριών, καθώς και σε ευρύτερες δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτες ομάδες, με συνολικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Genesis190930_2