Σε κλίμα λαμπρότητας το Coaching Mastery Day της Positivity!

Positivity_logo

Σε κλίμα λαμπρότητας διεξήχθη η 15η ημερίδα – θεσμός Coaching Mastery Day της Positivity Coaching, η οποία έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

koino

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα που ονομάζεται coaching, ενώ μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του coaching, αλλά και των επιχειρήσεων.

 

Positivity190920_2Την τελετή έναρξης της ημερίδας σήμανε ο ιδρυτής της Positivity Coaching και διαπιστευμένος Άγγελος Δερλώπας, ο οποίος με την αέναη ευγένειά του και το μοναδικό του vibe καλωσόρισε το κοινό.

Positivity190920_1Ενδιαφέροντα coaching case studies από αποφοίτους της Positivity και πλέον ιδιαίτερα αξιόλογους coaches κέντρισαν το ενδιαφέρον και έπαιξαν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, ενώ στα highlights των ομιλιών αξίζει να αναφέρουμε τον συνιδρυτή της ΜΚΟ Social Hackers Academy, Δαμιανό Βαβανό, ο οποίος ανέλυσε τη σημασία του team coaching μέσα σε μια εταιρία και πως εκείνη μπορεί να ανθίσει μέσω αυτού, καθώς και την ομιλία της Στέλλας Γαμβρέλλη, Team & Executive coach, η οποία παρουσίασε το μοντέλο PASSPORT του Άγγελου Δερλώπα, το οποίο τώρα πια ανήκει στη διεθνή κοινότητα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η «συνάντηση επί σκηνής», ενός δασκάλου κι ενός μαθητή, δύο αληθινών φίλων και χρόνιων συνεργατών, του Μάνο Παυλάκη και του Άγγελου Δερλώπα, οι οποίοι ανακοίνωσαν την έκδοση του «Οδηγός Coaching, Παράγοντας Αποτελέσματα σε Κάθε Συνθήκη» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία! Η αναδρομή τους από τη σύλληψη της ιδέας και η πορεία προς την υλοποίηση, ήταν πραγματικά συγκινητική.

Μια ανάσα πριν το καθιερωμένο networking της βραδιάς, στο οποίο οι καλεσμένοι απήλαυσαν cheese and wine με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο έγινε και η κατά παράδοση τώρα πια απονομή των διπλωμάτων σε όλους τους νέους, ανερχόμενους, λαμπρούς coaches που αποφοίτησαν από την Positivity.

Positivity190920_3

Περισσότερα για την Positivity θα βρείτε εδώ

https://www.positivity.gr/