To Coaching Mastery Day της Positivity Coaching στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι γεγονός!

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει», Πλούταρχος.

CMD 2019 (1)

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα που αφορούν τον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα που ονομάζεται Coaching παρουσιάζονται στην ημερίδα «Coaching Mastery Day» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την επιστημονική ομάδα της Positivity Coaching υπό την επίβλεψη του ιδρυτή της, Άγγελου Δερλώπα, MSc, PCC.

Ο βραβευμένος Άγγελος Δερλώπας και διαπιστευμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας coaching μιλούν για τα οφέλη, το ρόλο και την επίδραση του coaching στη χώρα μας, αναδεικνύοντας την ανάγκη για γνωριμία αλλά και διαρκή εκπαίδευση. Νέες τάσεις και δεδομένα, τεχνικές που αφορούν τη μεθοδολογία εν μέσω παγκόσμιων εξελίξεων στο χώρο είναι μόνο κάποια, τα οποία μεταξύ άλλων  πρόκειται να συζητηθούν.

Παράλληλα, απόφοιτοι της Positivity Coaching και πλέον σπουδαίοι coaches θα παραθέσουν  τα προσωπικά τους case studies με απώτερο σκοπό το food for thought και το γόνιμο διάλογο, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τελεστεί και η απονομή διπλωμάτων, η οποία κατά παράδοση διεξάγεται πλέον στην καθιερωμένη ετήσια αυτή εκδήλωση.

Με την ολοκλήρωσή της, θα ακολουθήσει networking, cheese & wine!

Σας περιμένουμε!

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, 18.30

Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Είσοδος: 50 ευρώ

Early Bird: 10 ευρώ έως 30 Αυγούστου

Ισχύει 100% έκπτωση για όσους πρόκειται να αποφοιτήσουν, καθώς και για τα μέλη του Positivity Club.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για κοινωφελείς σκοπούς.

Μπορείτε να πάρετε την πρόσκλησή σας, μέσω Eventora, από το παρακάτω link:

https://www.eventora.com/el/Events/coaching_mastery_day_at_megaron_by_