Η Astellas και η Innovis Pharma ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη συν-προώθηση του Vesomni® στην Ελλάδα

AstellasInno

Η Astellas και η Innovis Pharma με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την συν-προώθηση του Vesomni® (6 mg Σολιφενακίνη/ 0,4 mg Ταμσουλοζίνη από του στόματος δισκία) στην Ελλάδα.

Το Vesomni χρησιμοποιείται σε άνδρες για τη θεραπεία μέτριων έως σοβαρών συμπτωμάτων αποθήκευσης και ούρησης του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος που προκαλούνται από προβλήματα της ουροδόχου κύστης και του διογκωμένου προστάτη (καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, BPH). Το Vesomni χρησιμοποιείται όταν η προηγούμενη αγωγή με μόνο ένα φάρμακο για την πάθηση αυτή δεν ανακουφίσει τα συμπτώματα επαρκώς.

Ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε ότι είναι μία συνεργασία με υψηλές προσδοκίες επιτυχίας στηριζόμενη στις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών και των δύο εταιρειών.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο κ. Μάκης Οικονόμου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Innovis Pharma, ανέφερε σχετικά: “Με κοινό γνώμονα το όφελος των ασθενών, συντασσόμαστε με την Astellas με την πλέον αξιόπιστη θεραπεία για τα συμπτώματα του Κατώτερου Ουροποιητικού”.