Ο Όμιλος Esperite επενδύει εκατομμύρια για τη δημιουργία της μεγαλύτερης κλινικής γενετικής και στοχεύει στην πρώτη θέση στην Ευρώπη.

Logo ESPERITE

Η ESPERITE, ηγετική στην Ευρώπη στο χώρο των  ιατρικών επιστημών σχετικά με τις εφαρμογές βλαστικών κυττάρων από το 2000, εγκαινιάζει μοναδικές νέας γενιάς εξετάσεις γενετικής. Χωρίς κίνδυνο για τον ασθενή, άνετες, προσιτές και ακριβείς εξετάσεις με τα αποτελέσματα διαθέσιμα σε λίγες ημέρες. Η ESPERITE προσφέρει στους πελάτες της τις γενετικές πληροφορίες κλειδιά για να προσαρμόσουν τις αποφάσεις που αφορούν στην υγεία τους, προσφέροντας μια νέα φιλοσοφία στους καταναλωτές για μια προληπτική προσέγγιση της υγείας.

GENOMA Logo HR

Η ESPERITE, μέσω της GENOMA Α.Ε., θυγατρική της εταιρία στην προληπτική ιατρική,βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής και επιστημονικής καινοτομίας. Η ESPERITE ανακοινώνει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων για να συλλέξει τη μεγαλύτερη γενετική πλατφόρμα για κλινικές διαγνώσεις στην Ευρώπη: Μια άκρως αποδοτική πλατφόρμα NGS με την ικανότητα να επεξεργάζεται 75.000 δείγματα ανά έτος από σήμερα. Η ESPERITE υπέγραψε συμφωνία προμήθειας με την Thermo Fisher Life Technology για την εγκατάσταση δορυφορικών πλατφορμών αλληλουχίας, στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η ESPERITE, όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω του NGS Cloud.

Frederic Amar

Ο κ. Frederic Amar, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ESPERITE είπε: «Το όνειρό μας έγινε σήμερα πραγματικότητα. Βελτιώνουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και αντιμετωπίζουμε την ανθρώπινη ασθένεια μέσα από κορυφαίες μετασχηματιστικές έρευνες και μεταφράζοντάς τες σε απτά οφέλη για την κοινωνία. Το 2015 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για εξατομικευμένη ιατρική». Η ESPERITE ηγείται αυτής της παραδειγματικής αλλαγής και θα ανακοινώσει σύντομα νέες εξελίξεις.