Διοικητικές αλλαγές στην Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕΕ

Johnson&J_Logo

Σε αλλαγές στη διοίκηση της Ελληνικής οργάνωσης προχώρησε η Johnson & Johnson στην Ελλάδα.  Πιο συγκεκριμένα, η Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕE, που εκπροσωπεί τον Καταναλωτικό Κλάδο του πολυεθνικού οργανισμού για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προέβη σε αλλαγές στη διοίκηση της τοπικής οργάνωσης με στόχο τη μεγαλύτερη εστίαση στις αναπτυσσόμενές αγορές των Βαλκανίων και παράλληλα την εδραίωση των πολύ επιτυχημένων αποτελεσμάτων της Ελληνικής εταιρείας.

 

tsentemeidisΟ Χρήστος Τσεντεμεϊδης ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Χώρας για τα Βαλκάνια και το Ισραήλ ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας Μάρκετινγκ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.  Ο Κος. Τσεντεμεϊδης έχει πολυετή εμπειρία στην Johnson & Johnson, κυρίως στο χώρο των πωλήσεων, στο κανάλι Ευρείας Διανομής για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, έχοντας διατελέσει πιο πρόσφατα ρόλο Διευθυντή Πωλήσεων Ευρείας Διανομής για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Ο Γρηγόρης Καρέλος ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Χώρας για την Ελλάδα και την Κύπρο.  Ο Κος. Καρέλος διαθέτει 12ετή εμπειρία στην Johnson & Johnson κυρίως στο χώρο του Marketing από όπου ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ πιο πρόσφατα είχε αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου Μarketing Self Care (OTC) για όλη τη Νότια Ευρώπη με έδρα την Ισπανία, από όπου επέστρεψε για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

 

Ο Όμιλος Johnson & Johnson, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα, απασχολεί περίπου 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Φαρμακευτικό, Ιατροτεχνολογικό και Καταναλωτικό με Εργοστάσιο Παραγωγής. Οι τρεις κλάδοι του Όμιλου Johnson & Johnson στοχεύουν στην παροχή καινοτόμων και υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπειών για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής (Janssen Pharmaceuticals), στην προσφορά καινοτόμων λύσεων σε όλες τις χειρουργικές ειδικότητες (Johnson & Johnson Medical Devices) και στην ανάπτυξη προϊόντων σε κατηγορίες όπου η φροντίδα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καλή φυσική κατάσταση και την υγεία (Johnson & Johnson Consumer).