Διάκριση Καινοτομίας Olive Challenge για την αναπλαστική αλοιφή για τα κατοικίδια Intuizoon Anaplasis!

Aenorasis_Feat

Intuizon_Logo

 

Η αναπλαστική αλοιφή για τα κατοικίδια Intuizoon Anaplasis από την AENORASIS, διακρίθηκε για την καινοτομία της χρήσης ελαιόλαδου για την αποκατάσταση δερματικών αλλοιώσεων στα κατοικίδια στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελαιοκομικού Τομέα Olive Challenge που διεξήχθη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, Food Expo Greece, στις 10-12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

INTUIZOON ANAPLASIS Aenorasis

Η ομάδα της AENORASIS δηλώνει: «Με Αγάπη, Κατανόηση, Φροντίδα, Συναισθηματική Ταύτιση με την γάτα και τον σκύλο, Εξειδίκευση, Τεχνογνωσία και Έμπνευση από το αρχαιότερο και ιερότερο ελληνικό δέντρο αναπτύξαμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας».

 

Η αναπλαστική αλοιφή Intuizoon Anaplasis, ένα διεθνές brand με την ελληνική υπογραφή της AENORASIS που απευθύνεται αποκλειστικά σε κτηνιάτρους, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν με υψηλής ποιότητας συστατικά από την Μεσογειακή Φύση και χρησιμοποιείται σε εγκαύματα, πληγές, ερεθισμούς, δερματικά έλκη, εκδορές ή κάθε είδους μη νεκρωτική, μη επιπλεγμένη δερματική αλλοίωση για τα κατοικίδια. Είναι μία μοναδικά φυσική και αποτελεσματική πρόταση με τις ίδιες σταθερές ποιότητας και ασφάλειας όπως θα εφαρμόζονταν για ανθρώπινη χρήση.