Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Το Ιατρικό Περιστερίου και το Ιατρικό Π. Φαλήρου κοντά στους πλημμυροπαθείς

Iatriko_logo

Δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς για όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου

 

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2017Στo πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία και με κύριο γνώμονα την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική και Νοτιοδυτική Αττική, o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής του Ιατρικού Περιστερίου και της κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, οι οποίες βρίσκονται πλησιέστερα στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, οι πληγέντες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους εφημερεύοντες ιατρούς των δύο κλινικών για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, είτε με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου από το Δήμο.

Οι εφημερεύοντες ιατροί του Ιατρικού Περιστερίου και του Ιατρικού Π. Φαλήρου θα καλύπτουν τις εξής ειδικότητες:

  • Παθολόγος
  • Καρδιολόγος
  • Ορθοπαιδικός
  • Γενικός χειρουργός

 

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι για την κλινική του Ιατρικού Περιστερίου μπορούν να επικοινωνούν στο 210 5799029 και για την κλινική του Ιατρικού Π. Φαλήρου στο 210  9892120, από τις 09.00 έως τις 15.00, εκτός Σαββατοκύριακου, δηλώνοντας το έγγραφο με το οποίο θα προσέλθουν για τις εξετάσεις.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία και τον πάσχοντα συνάνθρωπο.