ΙΑΣΩ GENERAL – ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ-ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ

IasoGEN+Pai

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (Δευτέρα 14 Νοεμβρίου), το ΙΑΣΩ General και το ΙΑΣΩ Παίδων στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της νόσου προσφέρουν:

 

Για τους ενήλικες στο ΙΑΣΩ General

 

  • Δωρεάν κλινική εξέταση ή δωρεάν εξέταση για διαβητικό πόδι από την ιατρική ομάδα του Διαβητολογικού Κέντρου

 

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στο τηλ. 210 6502662 (08:00-15:00) για να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους έως και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017.

 

Σημειώνεται ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Η πρόληψη είναι απαραίτητη αφού ο διαβήτης μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εμφανίζει σημαντικά συμπτώματα. Αφορά όλους άνω των 45 ετών και κυρίως όσους έχουν οικογενειακή προδιάθεση, γυναίκες με ιστορικό διαβήτη κύησης, παχύσαρκους, καπνιστές και υπερτασικούς οποιασδήποτε ηλικίας. Σε όσους έχουν διαγνωσμένο διαβήτη συνιστάται τακτική παρακολούθηση για τη σωστή ρύθμιση της νόσου.

 

Για τα παιδιά στο ΙΑΣΩ Παίδων

 

  • Επίσκεψη σε Παιδίατρο – Παιδο-Ενδοκρινολόγο και σε Διατροφολόγο στο Ενδοκρινολογικό – Παιδικού Διαβήτη Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων στη συμβολική τιμή των 50€

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2  από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Το Ενδοκρινολογικό – Παιδικού Διαβήτη Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Βοηθάει τους μικρούς ασθενείς με πρωτοεμφανιζόμενο διαβήτη να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιφέρει ο διαβήτης στη ζωή της οικογένειας, να πετύχουν τους στόχους της θεραπείας και να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις για τη συστηματική τους παρακολούθηση.

 

Ο παιδικός-νεανικός διαβήτης διαγιγνώσκεται σε περισσότερα από 200 παιδιά σε όλον τον κόσμο ημερησίως και σε 120 ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και αν και δεν υπερβαίνει το 10% του συνόλου των περιπτώσεων διαβήτη παγκοσμίως, παρουσιάζει αύξηση της συχνότητάς του τα τελευταία 30 χρόνια.