Η Lavipharm στο 5ο Συνέδριο “Master Classes in Dementia 2017″

Lavipharm_logo

Παιανία, 8 Νοεμβρίου 2017– Η Lavipharm συμμετείχε ενεργά στο 5ο Συνέδριο “Master Classes in Dementia 2017″ της Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας, που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Lavipharm υποστήριξε χορηγικά τις εργασίες του Συνεδρίου, ενώ παράλληλα επικοινώνησε στην ιατρική κοινότητα της νευρολογίας τα οφέλη των σκευασμάτων που περιλαμβάνει η φαρέτρα της στην εν λόγω θεραπευτική κατηγορία.
Στις μέρες μας, η άνοια, στις διάφορες μορφές της, έχει εξελιχθεί σε μια κοινή ασθένεια, που πλήττει σχεδόν 50 εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο, καθώς η αύξηση του προσδόκιμου ζωής και η γήρανση του πληθυσμού συντείνουν στην εξάπλωσή της. Στην Ελλάδα, οι πάσχοντες, σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer, ανέρχονται σε 200.000 περίπου, αριθμός που αναμένεται μέχρι και να τριπλασιαστεί μέχρι το 2050. Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση, αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer και των άλλων μορφών άνοιας. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιελάβανε διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές, Στρογγυλά Τραπέζια, Workshops, Forum Ερευνητών και Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters).
Η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των γιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες υγείας του σύγχρονου καταναλωτή.

Με πορεία περισσότερων από 100 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.