HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2017 Τριπλή Διάκριση για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Vianex_logo

Η τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2017» της Boussias Communications πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 13/9/2017 για ακόμα μία χρονιά στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Vianex170914bΜεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ελληνική φαρμακοβιομηχανία  ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., στην οποία απονεμήθηκαν 3 Χρυσά Βραβεία – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις».

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες:

  • Εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης
    • Διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας
    • Συμβολής στην απασχόληση

Τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος και αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος, Παντελής Κοντόρης Supply Chain manager ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ & Χρήστος Χριστίδης HR Manager ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ.

Vianex170914aΟ κ. Δ. Γιαννακόπουλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα φοροεισπρακτικά μέτρα που πλήττουν την επιχειρηματικότητα στον κλάδο της παραγωγής φαρμάκων, όπως το clawback, το rebate και οι συνεχείς μειώσεις τιμών, και απευθυνόμενος σε εκπροσώπους της κυβέρνησης δήλωσε: «Όσα εμπόδια και να μας βάλετε, δεν θα μας κλείσετε. Εδώ θα μας βρίσκετε, να στηρίζουμε την ελληνική οικονομία, να στηρίζουμε τα ελληνικά νοικοκυριά και να κρατάμε τις θέσεις εργασίας».

Ο κ. Π. Κοντόρης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αξία που προσθέτει η εφοδιαστική αλυσίδα στο φαρμακευτικό προϊόν, ενώ ο κ. Χ. Χριστίδης επισήμανε την αδιάκοπη επένδυση της εταιρείας στο ανθρώπινο δυναμικό μέσω της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισής του.

Ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος απένειμε, τέλος,  τα βραβεία της κατηγορίας «Ποιότητα Υπηρεσιών» στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, στην Ευρωκλινική Αθηνών Α.Ε και στην Affidea Ευρωιατρική.