H ΦαρμακοΒιομηχανία ELPEN επιλέγει το Entersoft CRM – Mobile SFA/MedRp

Elpen_50

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2017. H Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN ανέθεσε στην Entersoft την ανάπτυξη του νέου της CRM συστήματος υιοθετώντας τα Entersoft CRM, Entersoft Mobile SFA & Entersoft Mobile MedRep για περίπου 240 ιατρικούς επισκέπτες, 20 πωλητές φαρμακείου και 50 back-office users.

 

Μέσω της λύσης, θα γίνεται ολόκληρος ο προγραμματισμός δράσης των εν κινήσει στελεχών της Ιατρικής Ενημέρωσης / Εμπορικής Διεύθυνσης ανά αντικείμενο και τομέα δραστηριοποίησης και η υποστήριξη της δράσης τους on the field μέσω tablets, ενώ με βάση τα στοιχεία που θα λαμβάνονται θα γίνεται ορθότερη αξιολόγηση από τους Area, Regional και Sales Managers μέσω του Entersoft CRM.

 

Η κορυφαία ελληνική φαρμακοβιομηχανία εδώ και 50 χρόνια, αναπτύσσει, παράγει και εξάγει καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα σε 60 χώρες απασχολεί, σε σύνολο 728 εργαζομένων, 290 άτομα στους τομείς Marketing και ιατρικής ενημέρωσης φτάνοντας σε 24.000 ιατρούς και 3.500 φαρμακοποιούς σε όλη την Ελλάδα.

 

Αναζητώντας τη λύση για την πληρέστερη ιατρική ενημέρωση, την καταγραφή και επίλυση θεμάτων, αλλά και τον καλύτερο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων των επιστημονικών συνεργατών, η ELPEN επέλεξε τo Entersoft Mobile MedRep για να λειτουργεί σε win tablets-PCs.

 

Επιπλέον, το Entersoft Mobile SFA/Merchandising θα αξιοποιηθεί από τους πωλητές φαρμακείων και θα ενσωματώνει πλήρως το σύνολο της δραστηριότητας τους στον πελάτη, όπως πλάνο των επισκέψεών τους, ανατροφοδότηση στοιχείων, εφαρμογή εμπορικής πολιτικής και παραγγελειοληψία, καταμετρήσεις, ανταγωνισμός, προωθητικές ενέργειες κλπ.

 

Σχετικά με την έναρξη αυτής της συνεργασίας, ο Σωτήρης Κούκιας, Commercial Director (IMCD) της Entersoft δήλωσε ότι «Μας τιμά η εμπιστοσύνη μιας εταιρείας του μεγέθους και της σοβαρότητας της φαρμακοβιομηχανίας ELPEN και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία μας».