Χρυσό Βραβείο και Διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης

Janssen_logo

Αθήνα, 05-07-2017Χρυσό Βραβείο (Gold Award) έλαβε η Janssen Ελλάδος από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best Progress Gold Award, ως η εταιρία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold, αφού πριν από δυο χρόνια η Janssen Ελλάδος είχε λάβει βραβείο Bronze στο CR Index 2015.

Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος ο οποίος δήλωσε: «Στη Janssen Ελλάδος, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας, έχουμε εδώ και χρόνια αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων και τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας. Ως επιστέγασμα των προσπαθειών και της υψηλής επικέντρωσης της Janssen Ελλάδος σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, έρχεται η φετινή Χρυσή βράβευση και Διάκριση στο CR INDEX 2016 – 2017. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε, με στόχο ένα υγιές και θετικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Ο κ. Μάκη Παπαταξιάρχη, Πρoέδρος και Διευθύνων Συμβούλος της Janssen Ελλάδος παραλαμβάνει το Χρυσό Βραβείο και τη Διάκριση της  Janssen Ελλάδος από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute)

Ο κ. Μάκη Παπαταξιάρχη, Πρoέδρος και Διευθύνων Συμβούλος της Janssen Ελλάδος παραλαμβάνει το Χρυσό Βραβείο και τη Διάκριση της Janssen Ελλάδος από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute)

Η Janssen Ελλάδος, εταιρία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, πρόσφατα εξέδωσε την πρώτη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με βάση τις οδηγίες Global Reporting Initiative (GRI- G4), προκειμένου να παρουσιάσει με λεπτομέρειες όλες τις δράσεις, τις πολιτικές και τη θετική επιρροή τους στην ευρύτερη κοινωνία, το περιβάλλον και την τοπική οικονομία, υιοθετώντας τα πιο σύγχρονα και αυστηρά πρότυπα διαφάνειας για την αποτύπωση της λειτουργίας της με υπευθυνότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Janssen Ελλάδος.