Στόχος μας η βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής της γυναίκας.

Womans_day

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν σηματοδοτεί μόνο την ισότητα στην μεταχείριση ανδρών και γυναικών, που διεκδίκησαν μία ομάδα θαρραλέων και αποφασιστικών γυναικών στις 8 Μαρτίου στην Νέα Υόρκη πριν από μισό αιώνα. Όλοι εμείς στην ITF Hellas θεωρούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ως το έναυσμα της αναγνώρισης της πραγματικής θέσης της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.

Woman'sDay

Η  ITF Hellas, μία φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς, με ρεαλισμό και εξωστρέφεια τα τελευταία 19 χρόνια στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά, δραστηριοποιείται σε πολλούς θεραπευτικούς τομείς, με κύριους πυλώνες τη Μαιευτική-Γυναικολογία, την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης και την Νευρολογία.

Στοχεύοντας στην καλυτέρευση της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής  της γυναίκας, η  ITF Hellas προσφέρει ποιοτικά και καινοτόμα φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά, που αποτελούν τον απαραίτητο σύμμαχό της σε κάθε στάδιο της ζωής της, από την εφηβική ηλικία, την εγκυμοσύνη, τη γαλουχία έως και την εμμηνόπαυση.

Είναι γεγονός, ότι η σύγχρονη γυναίκα παραμένει ενεργή και δραστήρια σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της και μετά τα 45-50 έτη. Δυστυχώς, τότε είναι που αρχίζουν να γίνονται εμφανή τα πρώτα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως η κολπική ξηρότητα, ο πόνος κατά τη συνουσία (δυσπαρεύνια), ο κνησμός (φαγούρα), ο ερεθισμός,  οι πολλαπλές και επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις του ουροποιητικού, συμπτώματα που εγκαθίστανται συνήθως μετά τα 50 έτη, κατά την εμμηνόπαυση. Τα συμπτώματα αυτά είναι κατεξοχήν ενοχλητικά και δυσχεραίνουν την σεξουαλική ζωή της γυναίκας, καταρρακώνουν την αυτοπεποίθησή της, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία της και υποβαθμίζουν την συνολική ποιότητα ζωής της.

Ευτυχώς στις μέρες μας, υπάρχουν σύγχρονες, καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές για την κολπική ατροφία, οι οποίες τεκμηριώνονται άριστα και από τις πιο πρόσφατες Διεθνείς & Εγχώριες Κατευθυντήριες Οδηγίες [Βόρειο-Αμερικανική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (NAMS), Διεθνής Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (IMS) & Ελληνική Εταιρία Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης], σύμφωνα με τις οποίες για τη θεραπεία της κολπικής ατροφίας θα πρέπει να προτιμάται η τοπική θεραπεία με οιστρογόνα στη χαμηλότερη δόση και συχνότητα.

Η  ITF Hellas, πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη σκευασμάτων που απευθύνονται στη γυναίκα, παρέχει ένα νέο, καινοτόμο, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες  φαρμακευτικό σκεύασμα οιστριόλης για τη θεραπεία της κολπικής ατροφίας και την ανακούφιση των ενοχλητικών της συμπτωμάτων.

Όλοι εμείς, στην ITF Hellas, αγκαλιάζουμε τη γυναίκα, αναγνωρίζοντας την αξία της και τιμώντας την προσφορά της, ευχόμενοι χρόνια πολλά!

 

poly001

 

 

 

 

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος

 

Καλλιόπη Λεονταρίδη