ΙΑΣΩ General: Επιστημονική Ημερίδα για την ιατρική απεικόνιση στις αθλητικές κακώσεις

logo Iaso general

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ημερίδα με το εξειδικευμένο και πολύ ενδιαφέρον θέμα «Απεικονιστική μελέτη και αρθροσκοπική εξέταση των αθλητικών κακώσεων των μεγάλων αρθρώσεων» το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ General (Μεσογείων 264, Χολαργός).

Η επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται από την ΣΤ’ Ορθοπαιδική Κλινική του ΙΑΣΩ General με Διευθυντή τον κ. Χρήστο Γιαννακόπουλο και την Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων «Γ. Νούλης».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι καταξιωμένοι και έμπειροι ορθοπαιδικοί χειρουργοί καθώς και ακτινοδιαγνώστες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις πιο νέες και σύγχρονες εξελίξεις στο πεδίο των Ιατρικών Απεικονίσεων και της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των αθλητικών κακώσεων των μεγάλων αρθρώσεων.

Οι παρουσιάσεις της επιστημονικής ημερίδας πρόκειται να αναμεταδοθούν μέσω YouTube στο κανάλι της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης. Παράλληλα, θα αποσταλεί Βεβαίωση Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες ιατρούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή στον κο Χρ.Γιαννακόπουλο, τηλέφωνο 210 650 2000.