Ωτοασπίδες Hansaplast

Πλέον θα έχετε όνειρα… ήσυχα χάρη στις νέες Ωτοασπίδες Hansaplast!

 

HansaplastΣυχνά η ησυχία επικρατεί για λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, λόγω της φασαρίας των γειτόνων, των αυτοκινήτων, της μουσικής ή ακόμα και από το ροχαλητό του/της συντρόφου σας! Η λύση δεν είναι να χάνετε τον ύπνο σας ή την ηρεμία σας καθώς για μια μέρα γεμάτη ενέργεια, απαιτείται ένας απολαυστικός ύπνος, χωρίς διαλείμματα!

Tη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχονται να δώσουν οι νέες Ωτοασπίδες Hansaplast, οι οποίες παρέχουν προστασία από το θόρυβο και είναι ιδανικές είτε για έναν ύπνο χωρίς περισπασμούς, είτε για απόλυτη χαλάρωση!

Σύνθεση:

Ο ήρεμος ύπνος είναι σημαντικός και μπορεί να σας εξασφαλίσει μια μέρα γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση. Η Hansaplast, απαραίτητος σύμμαχός σας και στον ύπνο και την ξεκούραση, φέρνει στην αγορά νέες ωτοασπίδες ανώτερης ποιότητας. Είναι σχεδιασμένες από μαλακό, αφρώδες υλικό, που σέβεται την επιδερμίδα και  αποτρέπει τραυματισμούς ή δυσφορία, όπως συμβαίνει με τη χρήση των ωτοασπίδων ύπνου που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα! Παράλληλα, είναι πολύ εύκολες στη χρήση τους χάρη στο μαλακό και άνετο υλικό από το οποίο αποτελούνται, ενώ μπορούν να πλυθούν εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθούν!

Συσκευασία:

Η συσκευασία των Ωτοασπίδων Hansaplast, είναι ιδιαίτερα πρακτική, αφού πρόκειται για μία πλαστική θήκη εύκολη κατά τη μεταφορά. Το προϊόν αποτελείται από 6 τεμάχια (3 ζεύγη) σε κάθε συσκευασία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερες από μία φορές.

Χρήση:

Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη εάν ακολουθήσετε τα 3 απλά βήματα, που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος. Οι οδηγίες είναι σχεδιασμένες για να διατηρούν την υγιεινή  των αυτιών σας, αλλά και για την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από τους θορύβους.