Το COLLAGEN PROACTIVE στην έκθεση “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ” του Pharmacy Management

Collagen

Το COLLAGEN PRO ACTIVE,το Υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, θα λάβει μέρος στην έκθεση “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ”,η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου του COLLAGEN PRO ACTIVE, αλλά και να βιώσουν την θετική επίδραση που έχει στον οργανισμό, δοκιμάζοντας το.

Όλοι έχουμε το δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε ουσιαστική εσωτερική και εξωτερική υγεία και ευεξία. Όραμά της εταιρείας CollagenPowerείναι να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα της ζωής, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, αποτελεσματικά αλλά και σωστά, από σήμερα και για πάντα.

Το Collagen Pro-Active αποτελεί πιστοποιημένο προϊόν από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς, καθώς είναι εγκεκριμένο από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.), το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England), ενώ κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.