ΌΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΑΣΥΑ)

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2014 – Την κάλυψη κρίσιμων περιστατικών για αστυνομικούς που τραυματίζονται βαριά εν ώρα υπηρεσίας ανακοίνωσε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014.
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών με γνώμονα τη διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο θα προσφέρει για την ιατρική αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών που πιθανόν να προκύψουν σε μέλη της ΕΑΣΥΑ κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και ένεκα αυτής, τις ακόλουθες παροχές:
1. Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για έως 3 κρίσιμα περιστατικά ετησίως από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών
2. Δωρεάν νοσηλεία σε έως 3 κρίσιμα περιστατικά ετησίως, μέχρι του ποσού των 50.000€ έκαστο σε οποιαδήποτε κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών
3. Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Ιατρικού θα προσφέρει στο σύνολο των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων έκπτωση 40% για οποιοδήποτε κρίσιμο περιστατικό πέραν των ανωτέρω 3ων

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την ευγενική προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών εγκαινιάζοντας σήμερα μία νέα συνεργασία που πέρα από τους πρακτικούς σκοπούς που εξυπηρετεί όσον αφορά τα μέλη μας, είναι ένα ακόμα δείγμα αναγνώρισης του επαγγέλματός μας, που με αίσθημα καθήκοντος και κίνδυνο ζωής πολλές φορές επιτελούμε», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών & Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κος Γρηγόριος Γερακαράκος.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Mε την ανεκτίμητη συνεισφορά των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας να αγγίζει στις μέρες μας το επίπεδο του ηρωισμού και της αυταπάρνησης, σε συνθήκες που συχνά τους φέρνουν αντιμέτωπους με σοβαρούς κινδύνους, δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε αρωγοί στη δύσκολη και καθημερινή προσπάθειά τους».

oia141121

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κος Βασίλης Κικίλιας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, κος Δημήτριος Τσακνάκης και πλήθος μελών του αστυνομικού σώματος.

Leave a Reply