Μουσική εκδήλωση της ορχήστρας των εργαζομένων της Pfizer Hellas για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Pfizer151007

Η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas, στα πλαίσια των δράσεών της για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, πραγματοποίησε πρόσφατα μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Στη μουσική βραδιά, που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων(1η Οκτωβρίου) στο Δημοτικό Πάρκο Αργυρούπολης, συμμετείχαν πάνω από 450 άτομα, μέλη των έξι Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) του Δήμου.

Pfizer151007a

Οι μουσικοί της ορχήστρας της Pfizer Hellas, με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα, προσέφεραν χαρά και στιγμές διασκέδασης στους παρευρισκόμενους ενώ μαζί τους τραγούδησε και χορωδία ηλικιωμένων, υπό την διεύθυνση του γνωστού μαέστρου κ. Κωστή Κωνσταντάρα, ο οποίος παρείχε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

 

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μινόπουλος, που «αγκάλιασαν» από την αρχή αυτή την προσπάθεια, ευχαρίστησαν την Pfizer Hellas και τα μέλη της ορχήστρας για την εθελοντική τους προσφορά και τόνισαν πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες, προκειμένου να συνεχίσουν να παρέχονται στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας ποιοτικές υπηρεσίες και επιλογές, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Pfizer151007b

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας τόνισε: «Οι δράσεις της Pfizer Hellas Band έχουν δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους, που συμμετέχουμε εθελοντικά σε αυτή την πρωτοβουλία, να εκφράσουν μέσα από τη μουσική ένα μικρό δείγμα της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης τους προς τους μεγαλύτερους σε ηλικία συνανθρώπους μας, μια ηλικιακή ομάδα που προσέφερε πολλά στην ελληνική κοινωνία. Η δική τους εγκάρδια ανταπόκριση σε κάθε εκδήλωση, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.»

 

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas και πάντα με όχημα την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και την αγάπη τους για τη μουσική, η ορχήστρα, έχει εμφανιστεί σε ανάλογες μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς, Συλλόγους και Οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.