Η ELPEN χορηγός στην 3η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών, στην Κρήτη.

elpen_logo

Στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, η ELPEN είναι παρούσα στις σημαντικότερες επιστημονικέςεκδηλώσεις, της Ελλάδας και του εξωτερικού

 

 

Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία, με στόχο τη διασφάλιση του επιστημονικού κύρουςτων φαρμακοποιών και τη βιωσιμότητα του ελληνικού φαρμακείου,συνεχίζει να συμμετέχει στις σημαντικότερες επιστημονικές εκδηλώσεις του κλάδου, εντός και εκτός Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN, ήταν χορηγός στην 3η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών,«Το Φαρμακείο στην Ελλάδα – Παρόν και Μέλλον», που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ) σε συνεργασία με το περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία.

 

Η Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης,στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πάνωαπό 460 φαρμακοποιοί και ιατροί παρακολούθησαν τις εισηγήσεις αναφορικά με καίρια και επίκαιρα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητάτους. Η θεματολογία της Διημερίδας επικεντρώθηκε στις Υπηρεσίες δικτύων φαρμακείων, τη Διαχείριση πελατών, την Πληροφορική και τα ηλεκτρονικά μέσα Επικοινωνίας, την Εμπορική και Οικονομική διαχείριση, το Marketing και το Merchandizing.

ELPEN151001

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ELPEN υποδέχτηκε τους επισκέπτες της Διημερίδας στο περίπτερό της και τους ενημέρωσε για τα προϊόντα του τμήματος Consumer Health Care.