ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ – ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ &ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩ GENERAL

logo Iaso general

Η Παθολογική-Διαβητολογική Κλινική και το Διαβητολογικό Κέντρο της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ Generalθα πραγματοποιήσουν Επιστημονικές Εκδηλώσεις ολοκληρωμένης ενημέρωσης του κοινού για θέματα που αφορούν στο Σακχαρώδη Διαβήτη την Παρασκευή 12 Ιουνίου και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, στο Βραχάτι Κορινθίας (ξενοδοχείο AlkyonHotel). Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της ΜΚΟ «Με Οδηγό το ΔιαβήτηΚάρτα Διαβήτη» και του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου.

 

H εκδήλωση στις 12 Ιουνίου απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς και όσους ασχολούνται με επαγγέλματα υγείας (νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, οδοντίατρους, επισκέπτες υγείας, κ.λπ.) και θα ενημερώνει για το Νεανικό Διαβήτη (Ινσουλινοεξαρτώμενο, τύπου 1), παρέχοντας πρακτική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των επιπλοκών του. Η εκδήλωση στις 14 Ιουνίου θα ενημερώνει για το Διαβήτη τύπου 2, παράλληλα με πρακτικά σεμινάρια όπως η διατροφή, η φροντίδα των ποδιών, η σωματική άσκηση και η ψυχολογία των διαβητικών ατόμων και των οικείων τους.

 

Το Σάββατο 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, σε συνεργασία με την Παθολογική-Διαβητολογική Κλινική και το Διαβητολογικό Κέντρο του ΙΑΣΩ General, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου. Θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα στην πρόληψη των επιπλοκών και τη θεραπεία, που αφορούν σε όλο το φάσμα της νόσου του Διαβήτη, με σκοπό την ενημέρωση του ιατρικού δυναμικού της τοπικής κοινωνίας.Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς και θα χορηγηθούν 6 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης(CME-CPDcredits) στους συμμετέχοντες.

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Χρύσα Θεοδώρου, Τμήμα Marketing ΙΑΣΩ General, τηλ. 210 650 2660, e-mail: general@iaso.gr

 

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

  • Με Οδηγό το ΔιαβήτηΚάρτα Διαβήτη, τηλ.2106520062
  • Παθολογική-Διαβητολογική Κλινική και Διαβητολογικό Κέντρο ΙΑΣΩ General, τηλ.210 650 2941
  • Congress World Event Travel, τηλ.: 210 7210001