ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΗΣ ABBVIE RUNNING TEAM ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

AbbVie Running Team2

Η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie συμμετείχε την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τρέχοντας ακόμη μια φορά για καλό σκοπό.

Η AbbVie Running Team αυτή τη φορά έτρεξε στο πλευρό του Σικιαριδείου Ιδρύματος, στηρίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα παιδιά με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

Η δέσμευση της ομάδας AbbVie Running Team για προσφορά και συνεισφορά στους συνανθρώπους μας είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των συμμετεχόντων της ομάδας συγκριτικά με τον περυσινό αγώνα. Έτσι, αυτή τη φορά, με δυναμική παρουσία 50 δρομέων, εργαζόμενοι της AbbVie και φίλοι έτρεξαν στον αγώνα των 5χλμ, 10χλμ και των 42 χλμ. καλύπτοντας συνολικά απόσταση 700 και πλέον χιλιομέτρων.

AbbVie Running Team2
Για κάθε χιλιόμετρο ανά δρομέα της ομάδας, η βιοφαρμακευτική AbbVie θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για τις ανάγκες των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie και ενεργό μέλος της ομάδας, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε:«Η AbbVie Running Team παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αποτελεί για εμάς τιμή να συμμετέχουμε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και πόσο μάλλον όταν γνωρίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος».

Από τη μεριά του, ο κ. Χρήστος Οικονόμου, Διοικητικός Διευθυντής του Σικιαριδείου τόνισε:
«H στήριξη της ομάδας της AbbVie προς το έργο μας είναι μια σημαντική απόδειξη ότι ακόμα κι όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, η ανθρωπιά υπερισχύει. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξή τους. Η πράξη τους μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το κοινωφελές μας έργο και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατότητες εξέλιξης στα παιδιά μας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος είναι ο 3ος αγώνας στον οποίο συμμετέχει η AbbVie Running Team για το 2014, έχοντας κατά σειρά τρέξει με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής και του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα Β. Ελλάδος.

Leave a Reply